Het feestje van Henk Dissel

Het feestje van Henk Dissel zal op 12 januari 2019 plaatsvinden in de Brabanthallen. In 2017 heeft Henk al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE. Dit was een ongekend succes.
Alleen wilde Henk toch iets anders doen dan een concert geven.
Vandaar het nieuwe concept: 
Het feestje van Henk Dissel waarbij Henk al zijn hits zou zingen en waarbij meerdere gast artiesten en dj's langs zullen komen.
De show zal 4 uur duren en start om 20:30
Het zal een avond worden waarbij het 1 groot feest wordt.

Kaarten zijn te koop via:
https://www.ntk.nl/n…/henk-dissel-komt-naar-de-brabanthallen
 
De kaarten zijn vanaf vandaag te koop via:   https://www.ntk.nl/voorstelling/henk-dissel
 
Henk kan terugkijken op een heel succesvol 2017, met meer dan 250 boekingen en het winnen van een Buma award en beste party artiest van Nederland voor de derde keer.
 

Verlegen

Henk Dissel neemt nieuwe single ‘Verlegen’ met live orkest op

Al ruim zes jaar neemt Henk Dissel z’n producties op bij Bas van den Heuvel in Den Bosch. Voor z’n nieuwe single ‘Verlegen’ heeft de uit Zeist afkomstige zanger een compleet live orkest uitgenodigd, en dat is te horen ook. Diverse bekende muzikanten, waaronder de bandleider van de Toppers, Marcel Schimscheimer en Bas van den Heuvel hebben hun medewerking hieraan verleend.

 
‘Verlegen’ is volgens Henk een vrolijk liedje met de bekende Henk Dissel Sound.  Het resultaat is een uptempo, dansbaar nummer met een ondeugende tekst geschreven door  Harry Gerritsen. ‘Haar heupen en haar mond, verleidelijke kont, nee niets houdt mij meer tegen’, zal binnenkort door al z’n fans luid worden meegezongen.

 

De clipopnames vonden plaats in Hongarije. ‘Samen met Wesley van de Scheur van Wescur Videography ben ik afgereisd naar Boedapest. Het was een lange opnamedag. S’ ochtends om 11.00 uur zijn we begonnen en s’ nachts om 01.30 uur stond alles erop. We hebben gefilmd op 12 fantastische locaties. Het was de eerste keer dat ik met Wesley samenwerkte. Vanaf het begin was er een klik. Dat komt waarschijnlijk ook door zijn leeftijd, Hij is even oud als mij en heeft een andere kijk op filmen dan een doorsnee clipproducent. Al met al was het een geslaagd experiment’, meldt Henk.
Hierbij de clip

Op zaterdag 12 januari 2019 geeft Henk een concert in de Brabanthallen. In 2017 heeft hij al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE. Dat was een ongekend succes, waardoor Henk nu weer een volgende stap maakt. Henk wilde altijd al graag een groot concert geven in Brabant, aangezien veel van zijn fans uit Brabant komen. De show zal spectaculair zijn en Henk zal al zijn hits voorbij laten komen.

‘Inmiddels zijn er al ruim 1500 kaarten verkocht. We hebben er tot nu toe nog weinig aandacht aan besteedt. Na de zomer starten we met de promotie van het concert. Ik verheug me er nu al op. De afgelopen weken heb ik zeven nieuwe liedjes opgenomen die dan hoofdwaarschijnlijk ook de revue passeren. Kaarten voor het concert zijn te verkrijgbaar via: www.henkdissel.nl  en www.ntk.nl

Om de single te luisteren:
FANLINK

Henk Dissel brengt kroeghit uit!

Vandaag is de nieuwe single van Henk uitgekomen genaamd “Het Cafeetje”. 

Het is een hele andere sound dan wat wij normaal gewend zijn van Henk. Het zal een echt “kroeg” nummer zijn, dit idee staat al jaren op het verlanglijstje van Henk.

Speciaal voor meer dan 300 cafe’s heeft hij voor al deze cafe’s een eigen versie gemaakt, zodat elke kroeg zijn eigen single heeft van Henk.
Al deze single’s zijn vanaf vandaag ook te beluisteren via spotify.

Daarnaast zal Henk in 2019 wederom weer een groot concert geven, na een uitverkochte AFAS live in 2017 zal nu de Brabanthallen aan de beurt zijn. De kaartverkoop is afgelopen week gestart!

Kijk hier de clip

Henk in 100%NL Magazine

Henk stond afgelopen week met een leuk artikel over zijn carriere in het tijdschrift van 100% NL.
https://www.100pmagazine.nl/
 

Henk Dissel komt met een nog nooit eerder vertoonde actie

Henk zal begin januari uitkomen met een verrassende nieuwe single genaamd ‘Het Cafeetje’. Het is een andere sound dan wat wij normaal gewend zijn van Henk. Het zal een echt “kroeg” nummer zijn, dit idee staat al jaren op het verlanglijstje van Henk.
 
Special hiervoor heeft Henk een leuke actie bedacht. Hij gaat de nieuwe single personaliseren voor de kroegen, feestcafé’s en discotheken.
Wil jij als eigenaar van een kroeg, feestcafé, discotheek een gepersonaliseerde single van jouw zaak? Stuur dan snel een mailtje naar actie@henkdissel.nl en wie weet ben jij 1 van de gelukkige. Wees er snel bij want er kunnen maar beperkt aantal single’s gemaakt worden.
Na het winnen van Buma Award voor beste single, heeft Henk gisteren voor de 3de keer de prijs  gewonnen voor beste Party artiest van Nederland.
 
In 2018 zal Henk weer een aantal singles uitbrengen en zal hij op 1 maart groot nieuws naar buiten brengen.
 

Henk Dissel wint de Buma NL Award voor meest succesvolle single Hollands!

Gisteravond heeft Henk Dissel in de Tivoli in Utrecht zijn award in ontvangst mogen nemen. De single Bijna is bekroond tot meest succesvolle single Hollands. De single is geschreven en geproduceerd door Robert Dorn. De single doet het op dit moment zowel online als in het land nog erg goed.

Over Buma NL
Buma NL is dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. Buma NL is een eendaags evenement dat met panels, discussies, masterclasses en showcases het professionele middelpunt is voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire. De opzet is enerzijds om professionals uit de industrie op de hoogte te brengen van wat er speelt en de sector te mobiliseren, te faciliteren en te versterken om uiteindelijk de erkenning voor de Nederlandstalige muziek te vergroten. Anderzijds om het publiek een programma te bieden van het beste uit de Nederlandstalige muziek. 
Mediapartners Buma NL:Sterren.nl, RADIONL, VBRO Radio, MENT TV, 100%NL en RTV Utrecht.
Buma NL is een gezamenlijk initiatief van Buma Cultuur en Buma en wordt mede mogelijk gemaakt door Sena.
 
 
2017:
Dit is het jaar van Henk Dissel zo heeft hij in april nog de AFAS live uitverkocht, heeft hij een gouden plaat ontvangen van ‘Een Bom’. En heeft hij op dit moment erg veel succes met zijn single samen met Tim Douwsma. Tevens komt er eind van jaar nog een hele unieke samenwerking aan.
Daarnaast is de agenda van Henk al jaren lang erg goed gevuld met minimaal 250 boekingen per jaar.
 

Henk Dissel en Tim Douwsma

‘Het Gevoel’ zo heet de zomerse single van de heren.
Het is een unieke samenwerking tussen 2 vrienden:

Henk en Tim kennen elkaar al jaren en zijn vrienden van elkaar. Ze kwamen elkaar een tijdje geleden spontaan tegen tijdens het uitgaan en Henk riep: ”waarom nemen we voor de gein geen plaat samen op voor de zomer?” En zo ineens geschiedde het.

DE CLIP

De single is opgenomen door Bas van den Heuvel en de tekst is geschreven door Willem Gunneman. Het is een erg zomers liedje geworden, waarbij je niet stil kan blijven staan.

Naast muziek, is Tim momenteel ook druk bezig met zijn acteer carrière. Zo speelt hij dit najaar de hoofdrol in de film ‘Spaak’ en is hij te zien in de nieuwe K3-film ‘Love Cruise’.

Henk Dissel z’n agenda gaat als een speer; er staan nu al meer dan 220 boekingen bevestigd voor dit jaar. Daarnaast heeft Henk op 8 april jongstleden nog de AFAS Live helemaal uitverkocht.

Ook zijn laatste single ‘Bij Mij’ doet het erg goed in het land en op radio.

Henk bij RTL Late night

Henk was afgelopen week te gast bij RTL Late night.
Hier sprak hij over zijn nieuwe single samen met Tim Douwsma en was er een item waarom volksmuziek nog niet op de grote landelijke radiostations gedraaid wordt.

Hierbij de 2 filmpjes van de optredens bij bij Late Night:
Een Bom
Het Gevoel

Je ziet dit ook in Henk zijn vlog voorbij komen:
Henk Dissel VLOG

Een Bom GOUD!

Afgelopen zondag heeft Henk Dissel uit handen van Tim Douwsma een GOUDEN plaat ontvangen voor de hit single "Een Bom". Hij is meer dan 3.000.000 x gestreamd op spotify.
De clip staat op dit moment ver boven boven de 4,5 miljoen vieuws.

De uitreiking
De clip

Henk Dissel - Bij Mij

Henk Dissel heeft afgelopen jaar een top jaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 boekingen gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij erg veel succes gehad met de single Bijna die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam.
 
'Bij mij' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als 'Bijna' en 'Stap voor Stap' komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single.
We verwachten met deze single weer erg veel succes te hebben in het land maar ook op de radio. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek.
 
2017 staat voor Henk in het teken van zijn concert inde AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall)
Hij geeft dit concert ter ere van dat Henk Dissel al 10 jaar in het vak zit. Dit zal de kroon op al zijn werk zijn.
De kaarten gaan als een speer er is al meer dan 80% uitverkocht!

Henk in uitverkochte AFAS live

Zaterdag 8 april stond de uit Zeist afkomstige zanger in een uitverkochte Afas Live te Amsterdam. Afas Live was voorheen de Heineken Music Hall.
Het wat voor de zanger zijn kroon op zijn werk van de afgelopen 10 jaar.
Henk is al 10 jaar lang bezig met zijn carriere in de muziekwereld.

Zo heeft hij de afgelopen 10 jaar op al veel grote evenementen gestaan zoals:
Toppers in Concert, Tros muziekfseest op het plein, Dutchvalley en nog vele andere.

Henk heeft de afgelopen jaar diverse hits gehad zoals:
Een Bom, Stap voor Stap, Lange nacht, Dansen en zijn nieuwste single heet Bij Mij. Zijn liedjes kenmerken zich door vrolijk en dansbare melodien en teksten die uniek zijn.
Vele van zijn liedjes zijn meer dan miljoenen keren bekeken, waarbij Een bom bijna op 4 miljoen views staat.

Henk heeft afgelopen zaterdag echt een complete show neergezet, het was van het begin tot het eind een groot spektakel.
Alle fans zongen al zijn liedjes mee.
Henk werd begeleid door de Bas van den Heuvel band die oa. ook de band is van: Jeroen van der Boom en Holland zingt Hazes.
Daarnaast waren ook danseressen aanwezig zowel in de zaal als op het podium.

Henk heeft de avond van zijn leven gehad, dit was een droom voor Henk die is uitgekomen.

Henk heeft beloofd om over een aantal jaar een groot stadionconcert te gaan doen, dus dit is voor Henk Dissel nog maar een begin!

Hierbij de aftermovie van het concert: https://youtu.be/l5fsmFlWB-Q
 

HENK WINT AWARD

Wat ongelofelijk trots! 2 Awards in de wacht gesleept . Ik ben voor het 2e jaar beste artiest van Nederland en we hebben de prijs voor populairste party café van midden Nederland met Het Feestje Zeist. Bedankt voor jullie stemmen .

Henk Dissel in AFAS LIVE!

Voor zanger Henk Dissel gaat op 8 april 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij - begeleidt door de Bas van de Heuvelband - in de AFAS Live (voorheen HMH).

Met 250 optredens per jaar is Henk Dissel een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Ook stond hij al op grote festivals en concerten zoals Dutch Valley en Toppers in Concert. Op 8 april zal hij ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum, zelf de hoofdact van de avond zijn. De sympathieke 25-jarige zanger kan het niet afwachten om er met zijn fans een onvergetelijke avond van te maken. “De Heineken Music Hall, daar droom je natuurlijk van als zanger. Een geweldige zaal met een perfecte akoestiek. Ik kijk er naar uit om er met al mijn fans een fantastische avond van te maken."

Zaal open om 19:00 uur
Start concert 20:30 uur

Reguliere tickets: € 29,50
Tot 1 oktober 25,00

Er is een tribune aanwezig voor maximaal 700 personen. 
Dit kan niet gereserveerd worden.

VIP Arrangement € 85,- 
Inclusief:

VIP ingang
Eigen garderobe
Toegang tot VIP balkon HMH
Zitplaats op het balkon HMH
Onbeperkt drankjes tijdens het concert (bier/fris/wijn)
Diverse hapjes tijdens de show
Afterparty in de Beatbox van de HMH 


Kaarten zijn te koop via:
www.henkdissel.nl/tickets

Henk in de Telegraaf

Henk heeft afgelopen week een interview gehad voor de Telegraaf.
Het gehele artikel is te lezen via deze link:

Eerste album Stap voor Stap een feit

Volendam/Hilversum 12-03-2016
 
Vanaf vandaag is het lang verwachte album van Henk Dissel getiteld ‘Stap voor Stap’ een feit. Het album ‘Stap voor Stap’ bevat 14 tracks en een bonus cd met 9 remixen. Na 8 jaar hard aan de weg timmeren mag Henk Dissel dit weekend dan eindelijk zijn eerste album in ontvangst nemen. Ondersteund door de succesvolle single 'Hou van mij' is Henk Dissel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.
Het album is te downloaden via deze link.

8 jaar geleden bracht Henk zijn allereerste single uit tijdens zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy. In de jaren die volgden raakte alles in een stroomversnelling. Er kwamen singles uit zoals: ‘Lange Nacht’, ‘Een Bom’, ‘Dansen’ en natuurlijk ‘Stap voor Stap’. Liedjes die van jong tot oud worden meegezongen.

Zijn video’s zijn honderdduizenden keren bekeken op YouTube waarvan een bom al meer dan 2 miljoen views heeft. Wat daarop volgde was een geweldig volle agenda met elk jaar weer zo'n 250 optredens. Zo mocht Henk optreden tijdens grote events als Toppers in Concert, de TROS-muziekfeesten, Piratenfestijnen en mocht hij in grote zalen staan als Ahoy en de Brabanthallen. Ook het buitenland heeft veelvuldig mogen genieten van Henk zijn zangkunsten.

Om de release van het album te vieren geeft Henk in combinatie met live-band dit weekend twee uitverkochte concerten in studio A12 te Bunnik met o.a. gasten als Roy Donder, Lee Towers & Lange Frans.

Agenda augustus


Wat een top maand gaat dit worden!! Een bomvolle agenda.
Ik ben te zien in:
Heythuysen,Deurne, Eindhoven, Breda, Zevenbergen, Veldhoven, Liempde, LLORET DE MAR, GRAN CANARIA, SALOU, De Lier, Amsterdam, Wieringerwerf, Naaldwijk, Oldenzaal, Velsen Zuid, Den Helder, Eindhoven, Emst, Amersfoort, Raalte, Kekerdom, Zeist, Boekel en Soest


Voor de complete agenda kan je klikken op kopje AGENDA

Henk in Spanje!

Deze zomer ben ik 2 x in Spanje!
Wie ga ik allemaal zien?

20 juli Voom Voom TORREMOLINOS
9 augustus Go Apres Ski bar Cartoons LLORET DE MAR
10 augustus Heineken Cafe GRAN CANARIA
11 augustus Skihut SALOU

Agenda juli

Mijn agenda voor juli:,
Rhenen, Panningen, Asten, Kerkdriel, Valkenswaard, Torremolinos. Tilburg, Gorinchem, Emmen, Tilburg, Assen en Fijnaart.

Voor meer informatie kan je ook kijken op:
www.henkdissel.nl/agenda

Agenda Mei

Ik heb super veel zin in deze maand, echt een bomvolle agenda.
Ik ben in mei te zien in:
Winterlre, Reusel, Goirle, Uden, Tilburg,Wageningen, Den Bosch, Amsterdam, Hoeven, Nuenen, Westervoort, Den Haag, Alkmaar, Herveld, Gemert, Aarlanderveen, Drunen, Erp, Middelbeers, Turkije, Handel en Eindhoven.

Kijk voor mijn complete agenda op de menu knop agenda.

 

Henk Dissel 3 dagen op regio tour

Aankomende week gaat Henk Dissel 3 dagen op regio tour. De 3 dagen staan in het teken van zijn nieuwe album 'Stap Voor Stap' en om in contact te komen met fans in het hele land. Voor meer informatie zie hieronder het schema.

29-3 
Radio Continu   09:30-10:00

TV Oranje 11:00-11:30 

RTV Nunspeet 13:00-13:30 

RTV Oost 15:00-16:00 

30-3
Bingo FM 13:30-14:00 

Unity NL18:00-19:00 

31-3
PuurNL 11:00-12:30 

4-4
RTV Hollands Midden 14:00-15:00

 

Henk Dissel in Media Markt Apeldoorn en Ede

Henk Dissel komt naar de Media Markt in Ede en Apeldoorn voor een optreden en signeersessie. 

Zaterdag komt Henk naar de Media Markt in Ede en Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Stap Voor Stap' te signeren en een paar nummers te zingen.

Wil je hier graag bij zijn en wil je een gesigneerd album? Kom naar de Media Markt!
Zaterdag 26 maart 14.00u Media Markt Apeldoorn
Zaterdag 26 maart 16.00u Media Markt Ede

Henk Dissel komt met nieuwe single

Volendam/Hilversum 12-01-2016
 
Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Hou van mij' van Henk Dissel overal verkrijgbaar. Henk Dissel, bekend van o.a hits als 'Een Bom' en 'Stap voor Stap' komt sinds lange tijd met een ballad. 

Een goede eigen ballad was al langer een wens van Henk en met dit nummer, geproduceerd door Bas v/d Heuvel, heeft hij een prachtige toevoeging op het huidige repertoire. 

Vanaf vandaag is de single te verkrijgen op onder andere iTunes, Spotify en Deezer en is de videoclip te bekijken op YouTube. HitsNL mocht afgelopen week de single primeuren.

2016 staat in het teken van Henk zijn eerste album. De afgelopen jaren heeft Henk met succesvolle singles bewezen dat hij niet meer weg te denken is uit het Nederlandse muzieklandschap en zo is dan ook zijn nieuwe album letterlijk ‘stap voor stap’ tot stand gekomen. Het album staat gepland om begin maart uit te komen. Om de release van het album te vieren geeft Henk twee uitverkochte concerten in studio A12 te Bunnik met o.a gasten als Lee Towers & Lange Frans.

Bekijk de videoclip hier.

Nieuwe single Hou Van Mij

12 Februari komt mijn nieuwe single Hou Van Mij uit. De single is nu al exclusief te beluisteren op HitsNl: https://www.hitsnl.nl.

Nog twee dagen en dan is het nummer overal te beluisteren. Volg me op social media om altijd op de hoogte te zijn en alvast een stukje te zien van mijn videoclip.

Carnaval 2016

Hierbij mijn agenda voor de carnaval 2016!
Hopelijk zie ik jullie ergens in het land

Vrijdag 5 februari:
22:15 Discotheek Metro Deurne
23:45 Eetcafe de Sleutel Valkenswaard
01:00 Cafe 't Borreluur Eindhoven

Zaterdag 6 februari:
19:00 Cafe de Zwaan Middelbeers
21:30 De Wieken Vaassen
00:00 Zaal Rutten Wamel

Zondag 7 februari:
16:30 Elzenburg Vught
21:30 De Loop'r Sint-Oedenrode
23:30 Quatre Bras Best

Maandag 8 februari:
16:30 Simonsplein Doetinchem
20:30 De Residentie Haghorst
23:00 Het Veerhuis Oud Gastel

Henk Dissel krijgt Party Award voor Populairste Party Artiest

Gisteravond kreeg Henk Dissel een enorme verassing. In het Brabantse dorpje Made kreeg hij de Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’ uitgereikt. De Party Awards vinden elk jaar plaats. Op basis van een vakjury en publieksstemmen wordt bepaald welke artiest in de prijzen valt.
 
‘Ik vind het enorm bijzonder dat ik deze award krijg helemaal omdat mensen hebben kunnen stemmen, het voelt als een publieksprijs’ aldus Henk Dissel.
Afgelopen week vierde Dissel al dat hij meer dan 200 optredens heeft gedaan dit jaar. Dit maakt hem één van de meest geboekte artiesten in Nederland. Dissel scoorde het afgelopen jaar tevens hoge ogen met zijn single ‘Stap voor Stap’. Zijn videoclip is al meer dan 360.000 keer bekeken op YouTube.
Om zijn succes met de fans te delen geeft hij op 12 en 13 Maart twee bijzondere concerten in Studio A12 te Bunnik. Hij ontvangt hier o.a gasten als Lee Towers en Roy Donders.

Oostenrijk 2016

Ik ga deze winter weer naar mijn vertrouwde plek toe in Oostenrijk.
Ik ga deze winter 2 x naar de Moskito Bar in Westendorf.
De data dat ik er ben is:
Zondag 3 januari tot 6 janauri
&
Zondag 14 februari tot 17 februari

Ik hoop jullie daar te zien!

 

Concert Henk Dissel

Henk Dissel gaat op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart een uniek concert geven in studio A12 te Bunnik.
Zaterdagavond start om 19:00 en zal doorgaan tot 00:00.
Zondagavond is een dinnershow, hiervoor zijn alleen op aanvraag tafels te verkrijgen.

Meer informatie zal in de komende weken naar buiten komen.

Tickets voor zaterdag zijn hier te bestellen:
https://hd-music.bookingapp.nl/Henk-Dissel-in-Concert

Tevens zijn er voor de zaterdagavond nog een aantal vip tafels beschikbaar deze zijn op aanvraag via: info@henkdissel.nl

Zondagavond is te bestellen via: info@henkdissel.nl
 

Stap voor Stap

DE nieuwe single van Henk Dissel is nu uit!

Met de release van deze single mogen de fans een knaller van een zomerhit verwachten.

Met de single ‘Stap voor Stap’ breekt er een nieuwe periode aan voor Henk. Naast deze single heeft hij ook een nieuw platencontract getekend bij platenlabel VoSound waar o.a Jan Smit mede-eigenaar van is. Jan Smit is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de track. VoSound vertegenwoordigt naast Henk Dissel en Jan Smit ook Monique Smit, George Baker, Jan Keizer en Anny Schilder. Ook de succesvolle ‘2 Kleine Kleutertjes’ reeks is een Vosound product.
Daarbij is natuurlijk ook weer een geweldige clip gemaakt.

De clip is te zien via:
https://youtu.be/yi_q15Oi5So


En hij is te koop via:
http://tinyurl.com/owhcx5n
 

Agenda augustus

Hierbij mijn openbare optredens voor de maand augustus.

11 augustus 16.00 Plein 31                   Venhorst
11 augustus 00.30 Cafe Boes Boes       Castricum
13 augustus 23.00 Cafe De Bout           Soerendonk
14 augustus 01.30 Cafe de Babbelaar    Beverwijk
14 augustus 02.30 Murphys                  Haarlem
15 augustus 22.00 Buitenpodium           Leerdam
22 augustus 19.30 Utopia                      Laren
23 augustus 16.25 Stadion                    Volendam
28 augustus 21.15 Podiumweg              Ijsselstein
29 augustus 00.00 Molenfeesten           Halsteren
30 augustus 19.00 Zaal de Stapperij      Oirschot

Nieuwe single en platenlabel voor Henk Dissel

Henk Dissel, in 2014 uitgeroepen tot Grootste Talent door BumaNL, brengt aanstaande vrijdag zijn nieuwe single ‘Stap voor Stap’ uit. Met de release van deze single mogen de fans een knaller van een zomerhit verwachten.

Met de single ‘Stap voor Stap’ breekt er een nieuwe periode aan voor Henk. Naast deze single heeft hij ook een nieuw platencontract getekend bij platenlabel VoSound waar o.a Jan Smit mede-eigenaar van is. Jan Smit is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de track. VoSound vertegenwoordigt naast Henk Dissel en Jan Smit ook Monique Smit, George Baker, Jan Keizer en Anny Schilder. Ook de succesvolle ‘2 Kleine Kleutertjes’ reeks is een Vosound product.

Henk Dissel heeft meer dan 200 optredens per jaar en is daarmee één van de best geboekte artiesten van Nederland. De aankomende tijd zal hij zich focussen op de single ‘Stap voor Stap’. In het najaar zal de laatste hand gelegd worden aan zijn nieuwe album waar naast de nieuwe single zijn vorige successen op zullen verschijnen zoals ‘Een Bom’.

Henk Dissel Aflevering 7

De afgelopen 2 maanden heeft Henk niet stil gezeten.
Zo heeft hij een hele drukke periode gehad met Carnaval en is hij 2 x in Oostenrijk geweest voor optredens in Westendorf en Kirchberg.
In de nieuwe aflevering is dit allemaal te zien!
 

JIJ en IK!

Jij en ik gaat als een speer.
Zo is hij al meer dan 100.000 x bekeken op youtube, en staat hij zowel bij Sterren.nl als in de Oranje top 30 op nummer 1!
 

Henk op Dutchvalley!

Ook Ik sta dit jaar weer op Dutchvalley! Kijk het filmpje van vorig jaar! http://youtu.be/pvz-pBDhB78


Jarig Dutch Valley maakt line-up bekend   |  03.03.2015
Exclusief optreden The Opposites en Golden Earring, primeur voor Coen & Sander en Café Nol podium

Zojuist maakt organisatie van Dutch Valley de line-up van haar 5e jubileum editie bekend. Headliners op 8 augustus in Spaarnwoude zijn onder meer The Opposites, Golden Earring, DI-RECT, Jan Smit, Nielson, 3JS inclusief een Led Zeppelin cover set, Nick & Simon en Jett Rebel. Nieuw dit jaar is de toevoeging van het Jordanese Café Nol podium. Een andere primeur is dat het radio duo Coen & Sander de presentatie van de Mainstage verzorgt.

Over Dutch Valley
Vorig jaar was Dutch Valley uitverkocht, waarbij 45.000 bezoekers het gezelligste feest van Nederland bezochten. Dutch Valley vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 augustus in Velsen Valley Spaarnwoude tussen 13.00 en 23.00 uur. Verdeeld over 9 podia komen alle belangrijke muziekstromingen zoals Pop, Rock, HipHop, Dance en Nederlandstalige muziek aan bod. Kaarten voor het event kosten €27,50 en naast reguliere tickets zijn er VIP tickets en Kids Tickets (t/m 12 jaar) exclusief verkrijgbaar via www.dutchvalley.nl.
 

Nieuwe Single JIJ EN IK

Hierbij de clip van de nieuwe single.

Tevens is er ook een remix van gemaakt:
http://youtu.be/0wJxL_AHS-M

 

Henk gaat in zee met Jan Smit

Henk Dissel trad afgelopen vrijdag op in het programma Bloed, Zweet en Tranen. Het nummer Jij en Ik (nog één keer samen), dat hij daarin ten gehore bracht en dat meteen als download beschikbaar kwam, heeft een lawine aan positieve reacties teweeggebracht. De single staat inmiddels al hoog in de I-Tunes lijst.

Sinds de 23-jarige zanger uit Zeist in 2008 de kans kreeg zich aan het grote publiek te presenteren via de Tros Sterren.nl Academy, bracht hij al een aantal singles uit. 

Afgelopen jaar nam het succes serieuze vormen aan. De clip van zijn single De Bom werd meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en de singles Alle Hoeken en Vlinderslag deden het eveneens uitstekend. Bovendien mocht hij in september tijdens het vijfde Buma NL Festival de award voor ‘Beste Talent’ in ontvangst nemen.

Dit alles is uiteraard niet onopgemerkt gebleven. Jan Smit, die Henk al jaren nauwlettend volgde en hem veelvuldig tegen kwam tijdens optredens, benaderde de sympathieke zanger en haalde hem naar Volendam Music BV. De romantische single Jij en Ik (nog één keer samen) is derhalve een keuze, die mede uit de koker van Jan komt en vandaar dat we hem ook terug zien in de videoclip van het nummer, die later deze week zal verschijnen.

Henk: “Na de uitzending wist ik niet wat er gebeurde. Werkelijk van alle kanten kreeg ik complimenten. Ook van mensen die ik helemaal niet ken. We hebben meteen besloten om later dit jaar ook een album uit te brengen. Geweldig toch? Ik ben superhappy”.

Nieuwe aflevering Henk Dissel soap

Ben jij benieuwd naar de nieuwste aflevering van de soap van Henk Dissel? Bekijk deze dan nu hier!
In de nieuwste aflevering van de soap rondom zanger Henk Dissel zingt hij een duet met Rob de Nijs tijdens het Hollands Spektakel, organiseert hij een BBQ voor de DJ's van Nederland en vaart hij met zijn tourmanager en vriend Sander een stukje op de pont.

Drukte alom!

Inmiddels zijn we alweer de studio ingedoken om bezig te gaan met de nieuwe single, de opvolger van Vlinderslag. Het is altijd een mooi traject om je voor te bereiden op een nieuwe single: er worden liedjes geschreven, ik zing deze in, daarna kiezen we de beste uit en gaan hiermee aan de slag. We blijven net zo lang bezig met de single totdat deze top is, we fine-tunen wat af! Ondertussen loopt Vlinderslag lekker door: de clip wordt veel bekeken en ik sta nog steeds hoog in verschillende lijsten en playlists. Het blijft toch altijd maar weer bijzonder als een liejde goed wordt opgepikt. Een week geleden ben ik ook nog meegeweest met Rob Brouwer en Corendon naar Turkije. Dit was een artiestenreis met verschillende artiesten zoals: Frans Duijts, Raffaela Paton en Wolter Kroes. Het was ontzettend gezellig en we hebben genoten van de optredens, de zon, de zee en het strand. Ik heb zelfs nog even samen met Frans Duijts mogen jet-skieen, dat was echt te gek!

BUMA NL TALENT AWARD VOOR HENK DISSEL

‘s-Hertogenbosch, 18 september 2014 – Op de vijfjarige verjaardag van het Buma NL festival in Den Bosch heeft Henk Dissel vanavond de Buma NL Award voor ‘Grootste Talent’ in ontvangst mogen nemen. Dit werd bepaald door een speciaal samengestelde jury, allen uit de muziekbranche.
 
Het was voor de zanger uit Zeist een grote verrassing dat hij zijn eerste award mocht ontvangen. ‘Natuurlijk ben ik super trots op deze prijs. Inmiddels timmer ik nu zo’n vijf jaar aan de weg en dan is het erg mooi om vanuit de professionals in het vak deze waardering te mogen krijgen. Het is het steuntje in de rug wat elke beginnende artiest kan gebruiken’, aldus de uitgelaten winnaar.  
Naast Henk vielen er nog meer artiesten in de prijzen. Zo won Django Wagner de award voor ‘Beste Zanger’ en Jan Smit de award voor ‘Beste Auteur’.
 
De nieuwste single van Henk Dissel genaamd ‘Vlinderslag’ is vorige week uitgekomen en bereikte binnen een week al de status van ‘Paradeplaat’ bij Sterren.nl en ‘Superschijf’ bij PuurNL. Bij dit vrolijke, uptempo nummer is ook een bijzondere videoclip geschoten.

Foto: Danny van den Berg
 

Vlinderslag

Vandaag is een spannende dag: de release van mijn nieuwe single Vlinderslag. Het was alweer een tijdje geleden dat Alle Hoeken uitkwam, dus zeker tijd voor iets nieuws. Met Vlinderslag hoop ik jullie te verrassen, maar ook mijn trouwe wens de sound van herkenning te geven. Het is een up-temp song met een lekker dansritme. Ik heb weer samen gewerkt met mijn vaste team en ik ben erg trots op het resultaat. Vanmiddag om 16u00 ben ik te gast bij de Weekendborrel van Sterren.nl en zal ook mijn clip in primeur gaan rond 16:30 uur. Dus hou mijn website en facebook in de gaten!
Heb jij mijn nieuwe single nog niet? Download deze dan via: iTunes of Targetmusic.

Nominatie BUMANL Awards

Maar liefst 19 Nederlandse artiesten, verdeeld over zeven categorieën, hebben vandaag een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards, de belangrijkste onderscheidingenbinnen de Nederlandstalige muziekcultuur. Django Wagner, Jeroen v/d Boom en René Froger ontvingen ieder twee nominaties.  De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek.

De Buma NL Awards, die dit jaar voor de vijfde keer door Buma Cultuur worden uitgereikt, worden gekozen door een jury die is samengesteld uit professionals in de muziekindustrie. Zij hebben voor deze editie in zeven categorieën de nominaties vastgesteld.
In de categorie Beste Zanger zijn Django Wagner, Frans Duijts en Jannes genomineerd, bij de vrouwen Sieneke, Marianne Weber en Samantha Steenwijk. Als Beste Talent gaan de nominaties naar Henk Dissel, Theodoor en Susanna Veldmeijer. Als beste auteurs heeft de vakjury dit jaar Waylon v/d Heijden, Jan Smit en Emile Hartkamp genomineerd. De Toppers doen het goed dit jaar: Samen met Django Wagner en Frans Bauer dingen ze mee naar Beste Live act en daarnaast zijn Jeroen v/d Boom (met Nanana) en René Froger (met Juich voor NL) genomineerd in de categorie Beste Videoclip waarin ook Ancora met Vrij als de Wind is opgenomen.
Gordon maakt met Kom eens Dichterbij kans op een Award in de categorie beste Single, waar hij het moet opnemen tegen Jelle B met Annabella en het nummer Vrouwkes van de Snollebollekes.
Musicalster en tv-presentatrice Antje Monteiro zal op de feestelijke slotavond van Buma NL in Den Bosch de Awards aan de winnende artiesten uitreiken. Er zal die avond weer een Life Time Achievement Award uitgereikt worden.

Henk is genomineerd in de categorie Beste Talent, spannend!

Kijk HIER voor alle genomineerden.

TROS Muziekfeest op het Plein

Vrijdag 22 augustus zendt de AVROTROS weer een aflevering van het Muziekfeest op het Plein uit. Het is de laatste uitzending vanaf het plein in Maastricht. De uitzending op Nederland 1 begint om 21:30 uur. Ook Henk was in Maastricht te vinden en zong daar zijn hit single 'Een Bom'. Kijken dus!

Bekijk de SOAP van Henk

Henk is een bezige bij, druk met optredens, sporten, organiseren etc. Hij gunt jou met deze soap een kijkje in zijn leven. Thuis, achter de schermen, in de sportschool en nog veel meer. Ook zijn de vele autoritjes kenmerkent voor zijn leven als artiest. Heb jij de soap al gezien?

Opgefrist de zomer in!

Nog voordat het zomer is, heb ik mijn website een kleine opfrisbeurt laten geven. Heerlijk fris, duidelijk en lekker makkelijk te lezen. Ik ben er erg blij mee en ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van mijn vernieuwde website vinden! Je kunt nog altijd alle vertrouwde informatie terug vinden zoals: mijn agenda, nieuwsberichten, foto's en natuurlijk mijn muziek en video's. Veel plezier!

Henk laat 'Alle Hoeken' zien

Vandaag is de nieuwste single van Henk uitgekomen genaamd: 'Alle Hoeken'. Deze aanstekelijke uptempo single met een vrolijke beat is in verschillende download portals te verkrijgen, onder andere in i-Tunes. Daarnaast is er een videoclip van dit nummer gemaakt. Natuurlijk is Henk heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat een berichtje achter op zijn Facebook.