Henk Dissel

Op jonge leeftijd was hij er al zeker van: Henk Dissel wordt zanger. Het mocht een aantal talentenjachten duren maar na de Tros Sterren.NL Academy kreeg hij een platencontract. Zijn doorbraak werd definitief met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012).

Lees meer

Wie gaat dat betalen!

Na ‘Het Cafeetje’ komt Henk Dissel nu met het dilemma ‘Wie gaat dat betalen’. Hij heeft het nummer opgenomen bij Frank Verkooyen.  ‘Qua feestmuziek is Frank één van de beste producers van Nederland.

Henk over Frank Verkooyen
Voor mij was de eerste samenwerking met Frank een uitstapje. Normaal zit ik tussen het pop en de volksmuziek in. Echte dansbare liedjes. ‘Het Cafeetje’ was echt een feestplaat. Dat liedje deed het goed. Het leek me een leuk idee om nu een carnavalsliedje uit te brengen’.

Wie gaat dat betalen?
Net zoals z’n vorige singles is ‘Wie gaat dat betalen’ geschreven door Harry Gerritsen. Henk is erg blij met deze samenwerking omdat er goed naar hem wordt geluisterd. ‘Ik word er vanaf het begin bij betrokken. De clip nemen we binnenkort op. Ik ga me nu eerst voorbereiden op m’n concert van aanstaande zaterdag. Ruim 4000 fans worden verwacht in de Brabanthallen. Ik kijk er erg naar uit.’, aldus Henk.

Het feestje van Henk Dissel

Het feestje van Henk Dissel zal op 12 januari 2019 plaatsvinden in de Brabanthallen. In 2017 heeft Henk al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE. Dit was een ongekend succes.
Alleen wilde Henk toch iets anders doen dan een concert geven.
Vandaar het nieuwe concept: 
Het feestje van Henk Dissel waarbij Henk al zijn hits zou zingen en waarbij meerdere gast artiesten en dj's langs zullen komen.
De show zal 4 uur duren en start om 20:30
Het zal een avond worden waarbij het 1 groot feest wordt.

Kaarten zijn te koop via:
https://www.ntk.nl/n…/henk-dissel-komt-naar-de-brabanthallen
 
De kaarten zijn vanaf vandaag te koop via:   https://www.ntk.nl/voorstelling/henk-dissel
 
Henk kan terugkijken op een heel succesvol 2017, met meer dan 250 boekingen en het winnen van een Buma award en beste party artiest van Nederland voor de derde keer.
 

Verlegen

Henk Dissel neemt nieuwe single ‘Verlegen’ met live orkest op

Al ruim zes jaar neemt Henk Dissel z’n producties op bij Bas van den Heuvel in Den Bosch. Voor z’n nieuwe single ‘Verlegen’ heeft de uit Zeist afkomstige zanger een compleet live orkest uitgenodigd, en dat is te horen ook. Diverse bekende muzikanten, waaronder de bandleider van de Toppers, Marcel Schimscheimer en Bas van den Heuvel hebben hun medewerking hieraan verleend.

 
‘Verlegen’ is volgens Henk een vrolijk liedje met de bekende Henk Dissel Sound.  Het resultaat is een uptempo, dansbaar nummer met een ondeugende tekst geschreven door  Harry Gerritsen. ‘Haar heupen en haar mond, verleidelijke kont, nee niets houdt mij meer tegen’, zal binnenkort door al z’n fans luid worden meegezongen.

 

De clipopnames vonden plaats in Hongarije. ‘Samen met Wesley van de Scheur van Wescur Videography ben ik afgereisd naar Boedapest. Het was een lange opnamedag. S’ ochtends om 11.00 uur zijn we begonnen en s’ nachts om 01.30 uur stond alles erop. We hebben gefilmd op 12 fantastische locaties. Het was de eerste keer dat ik met Wesley samenwerkte. Vanaf het begin was er een klik. Dat komt waarschijnlijk ook door zijn leeftijd, Hij is even oud als mij en heeft een andere kijk op filmen dan een doorsnee clipproducent. Al met al was het een geslaagd experiment’, meldt Henk.
Hierbij de clip

Op zaterdag 12 januari 2019 geeft Henk een concert in de Brabanthallen. In 2017 heeft hij al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE. Dat was een ongekend succes, waardoor Henk nu weer een volgende stap maakt. Henk wilde altijd al graag een groot concert geven in Brabant, aangezien veel van zijn fans uit Brabant komen. De show zal spectaculair zijn en Henk zal al zijn hits voorbij laten komen.

‘Inmiddels zijn er al ruim 1500 kaarten verkocht. We hebben er tot nu toe nog weinig aandacht aan besteedt. Na de zomer starten we met de promotie van het concert. Ik verheug me er nu al op. De afgelopen weken heb ik zeven nieuwe liedjes opgenomen die dan hoofdwaarschijnlijk ook de revue passeren. Kaarten voor het concert zijn te verkrijgbaar via: www.henkdissel.nl  en www.ntk.nl

Om de single te luisteren:
FANLINK

Henk Dissel brengt kroeghit uit!

Vandaag is de nieuwe single van Henk uitgekomen genaamd “Het Cafeetje”. 

Het is een hele andere sound dan wat wij normaal gewend zijn van Henk. Het zal een echt “kroeg” nummer zijn, dit idee staat al jaren op het verlanglijstje van Henk.

Speciaal voor meer dan 300 cafe’s heeft hij voor al deze cafe’s een eigen versie gemaakt, zodat elke kroeg zijn eigen single heeft van Henk.
Al deze single’s zijn vanaf vandaag ook te beluisteren via spotify.

Daarnaast zal Henk in 2019 wederom weer een groot concert geven, na een uitverkochte AFAS live in 2017 zal nu de Brabanthallen aan de beurt zijn. De kaartverkoop is afgelopen week gestart!

Kijk hier de clip

Henk in 100%NL Magazine

Henk stond afgelopen week met een leuk artikel over zijn carriere in het tijdschrift van 100% NL.
https://www.100pmagazine.nl/
 

Henk Dissel komt met een nog nooit eerder vertoonde actie

Henk zal begin januari uitkomen met een verrassende nieuwe single genaamd ‘Het Cafeetje’. Het is een andere sound dan wat wij normaal gewend zijn van Henk. Het zal een echt “kroeg” nummer zijn, dit idee staat al jaren op het verlanglijstje van Henk.
 
Special hiervoor heeft Henk een leuke actie bedacht. Hij gaat de nieuwe single personaliseren voor de kroegen, feestcafé’s en discotheken.
Wil jij als eigenaar van een kroeg, feestcafé, discotheek een gepersonaliseerde single van jouw zaak? Stuur dan snel een mailtje naar actie@henkdissel.nl en wie weet ben jij 1 van de gelukkige. Wees er snel bij want er kunnen maar beperkt aantal single’s gemaakt worden.
Na het winnen van Buma Award voor beste single, heeft Henk gisteren voor de 3de keer de prijs  gewonnen voor beste Party artiest van Nederland.
 
In 2018 zal Henk weer een aantal singles uitbrengen en zal hij op 1 maart groot nieuws naar buiten brengen.
 

Bekijk ouder nieuws